BLOG CIKKEK

Webáruház készítési lehetőségek és árak 2023-ban

Webáruház készítés 2023

2023-ban számos lehetőség nyílik webáruház készítésére. Az árak azonban változhatnak az online boltok fejlesztői platformjai és a szolgáltatók által kínált szolgáltatások függvényében. Íme néhány lehetőség, amelyeket érdemes megfontolni:

Shopify webáruház készítés

A Shopify egy népszerű e-kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy saját online áruházat hozzanak létre termékeik értékesítésére. 2006-ban alapították, és azóta a kis- és középvállalkozások vezető platformjává vált termékeik online értékesítésében.

A Shopify számos funkciót és képességet kínál, amelyek segítségével a vállalkozások létrehozhatják és kezelhetik online üzleteiket. Ezek a funkciók magukban foglalják a testreszabható sablonokat, a termékkezelési eszközöket, a rendelés- és szállításkezelést, a fizetésfeldolgozást és még sok mást. A Shopify emellett számos integrációt és kiegészítőt kínál a platform funkcionalitásának javítása érdekében.

A Shopify egyik legfontosabb előnye a könnyű használat. A platform felhasználóbarát, és nem igényel kiterjedt műszaki ismereteket az online áruház létrehozásához és kezeléséhez. Ezenkívül számos támogatási erőforrást kínál, beleértve a dokumentációt, az oktatóanyagokat és az ügyfélszolgálatot, hogy segítse a vállalkozásokat az indulásban és az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában.

Shopify webáruház készítés árak a különböző vállalkozások igényeihez és költségvetéséhez:

 • Basic: Ez a csomag havi 24 dollárba kerül, és olyan funkciókat tartalmaz, mint a korlátlan termékek értékesítése, a hét minden napján 24 órában elérhető támogatás és hozzáférés számos értékesítési csatornához.
 • Shopify: Ez a csomag havi 69 dollárba kerül, és magában foglalja az Basic csomag összes funkcióját, valamint további funkciókat, például ajándékkártyákat, szakmai jelentéseket és kedvezménykódok létrehozásának lehetőségét.
 • Advanced: Ez a csomag havi 299 dollárba kerül, és magában foglalja a Shopify összes funkcióját, valamint a speciális funkciókat, például a fejlett jelentéskészítést és a harmadik fél által számított szállítási díjakat.

Ezeken a terveken kívül a Shopify a Shopify Lite-ot is kínálja, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy e-kereskedelmi funkciókat adjanak egy meglévő webhelyhez vagy közösségi média profilhoz.

A Shopify 14 napos ingyenes próbaverziót is kínál a felhasználóknak, hogy kipróbálhassák a platformot és annak funkcióit, mielőtt elköteleznék magukat egy fizetős változat mellett.

WooCommerce webáruház készítés

A WooCommerce egy ingyenes, nyílt forráskódú e-kereskedelmi bővítmény a WordPresshez. 2011-ben indították útjára, és azóta népszerű választás a vállalkozások és magánszemélyek számára, akik saját online áruházat szeretnének létrehozni a WordPress platform segítségével.

A WooCommerce lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online áruházat hozzanak létre és kezeljenek WordPress webhelyükön. Számos funkciót és képességet biztosít, beleértve a termékkezelési eszközöket, a rendelés- és szállításkezelést, a fizetések feldolgozását és még sok mást. A WooCommerce számos bővítményt és kiegészítőt is kínál a platform funkcionalitásának javítására.

A WooCommerce egyik legfontosabb előnye a rugalmassága és a testreszabási lehetőségei. Mivel ez egy nyílt forráskódú platform, a felhasználók testreszabhatják és bővíthetik a platform funkcionalitását, hogy megfeleljenek sajátos igényeiknek és követelményeiknek. Zökkenőmentesen integrálható a WordPress-szel is, amely a világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere (CMS).

A WooCommerce egy ingyenes bővítmény, ami azt jelenti, hogy a vállalkozások anélkül hozhatnak létre és kezelhetnek online áruházat, hogy fizetniük kellene a platformért. Mindazonáltal a vállalkozásoknak fizetniük kell további funkciókért és bővítményekért, hogy javítsák online áruházuk funkcionalitását. Ezeket a bővítményeket és kiegészítőket külső fejlesztők hozzák létre, és elérhetők a WooCommerce piacon. Ezeknek a bővítményeknek és kiegészítőknek az ára változó, de legtöbbjük ára 29 és 299 dollár között van.

Ezenkívül a vállalkozásoknak fizetniük kell a webtárhelyért és egy domain névért, hogy WordPress-webhelyet hozzanak létre a WooCommerce segítségével. A webtárhely és a domain név költsége a tárhelyszolgáltatótól és a tárhelyterv jellemzőitől és képességeitől függően változik.

Adobe Commerce (Magento) webáruház készítés

Az Adobe Commerce (korábban Magento) egy felhőalapú e-kereskedelmi platform, amely számos funkciót és képességet biztosít a vállalkozások számára saját online áruházaik létrehozásához és kezeléséhez. Ez egy népszerű választás minden méretű vállalkozás számára, a kis startupoktól a nagyvállalatokig.

Az Adobe Commerce számos szolgáltatást és képességet kínál, beleértve a testreszabható sablonokat, termékkezelő eszközöket, rendelés- és szállításkezelést, fizetésfeldolgozást és még sok mást. Ezenkívül számos integrációt és kiegészítőt kínál a platform funkcionalitásának javítására.

Az Adobe Commerce egyik legfontosabb előnye a rugalmassága és méretezhetősége. Nagy és összetett e-kereskedelmi webhelyek kezelésére tervezték, nagy forgalommal és tranzakciókkal. Ezenkívül számos testreszabási lehetőséget kínál, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy saját igényeikhez és követelményeikhez szabják a platformot.

Az Adobe Commerce két kiadásban érhető el: az Adobe Commerce on-premises és az Adobe Commerce a felhőben. Az Adobe Commerce on-premises a platform saját üzemeltetésű verziója, míg az Adobe Commerce on cloud a platform teljes mértékben hosztolt verziója.

Az Adobe Commerce egy fizetős platform, és az árak a vállalkozás konkrét igényeitől és követelményeitől függően változnak. Az Adobe Commerce használatának költsége olyan tényezőktől függ, mint a kiadás, a felhasználók száma, valamint a vállalkozás által igényelt szolgáltatások és képességek. Az Adobe Commerce azonban számos árazási tervet kínál, amelyek megfelelnek a különböző vállalkozások igényeinek és költségvetésének. Összességében az Adobe Commerce egy hatékony e-kereskedelmi platform, amely biztosítja a vállalkozások számára a sikeres online áruház létrehozásához és kezeléséhez szükséges funkciókat és képességeket.

Az Adobe Commerce (korábban Magento Commerce) számos árazási tervet kínál, amelyek megfelelnek a különböző vállalkozások igényeinek és költségvetésének. Az Adobe Commerce használatának költsége olyan tényezőktől függ, mint a kiadás, a felhasználók száma, valamint a vállalkozás által igényelt szolgáltatások és képességek.

Az Adobe Commerce felhőalapú webáruház készítés árak a következők:

 • Starter kezdő csomag: Ez a csomag havi 2000 dollárba kerül, és olyan funkciókat tartalmaz, mint például az évi 500 000 dollár eladási lehetőség, a Magento Marketplace-hez való hozzáférés stb.
 • Growth növekedési terv: Ez a terv havi 3000 dollárba kerül, és tartalmazza a Starter terv összes funkcióját, valamint további funkciókat, például kiemelt támogatást, fokozott biztonságot stb.
 • Scale méretezési terv: Ez a terv nagyobb vállalkozások számára készült, és tartalmazza a Növekedési terv összes funkcióját, valamint olyan további funkciókat, mint a dedikált fiókkezelő, a személyre szabott bevezetés és még sok más. Ennek a tervnek a költsége a vállalkozás konkrét igényeitől és követelményeitől függően változik.

Ezeken a terveken kívül az Adobe Commerce egyedi árazási terveket is kínál a speciális igényekkel és követelményekkel rendelkező vállalkozások számára.

Összességében az Adobe Commerce használatának költsége a vállalkozás konkrét igényeitől és követelményeitől függ. Az árazási tervek az alaptól a haladóig terjednek, és különböző funkciókat és képességeket kínálnak, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy a költségvetésüknek és követelményeiknek megfelelő tervet válasszanak.

BigCommerce webáruház készítés

A BigCommerce egy felhőalapú e-kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy saját online üzleteiket hozzanak létre és kezeljék. 2009-ben alapították, és azóta népszerű választás lett minden méretű vállalkozás számára, akik termékeiket online szeretnék értékesíteni.

A BigCommerce számos funkciót és képességet kínál, amelyek segítenek a vállalkozásoknak online áruházaik létrehozásában és kezelésében. Ezek a funkciók magukban foglalják a testreszabható sablonokat, a termékkezelési eszközöket, a rendelés- és szállításkezelést, a fizetésfeldolgozást és még sok mást. A BigCommerce egy sor integrációt és kiegészítőt is kínál a platform funkcionalitásának javítására.

A BigCommerce egyik legfontosabb előnye a könnyű használhatóság. A platform felhasználóbarát, és nem igényel kiterjedt műszaki ismereteket az online áruház létrehozásához és kezeléséhez. Ezenkívül számos támogatási erőforrást kínál, beleértve a dokumentációt, az oktatóanyagokat és az ügyfélszolgálatot, hogy segítse a vállalkozásokat az indulásban és az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában.

A BigCommerce egy sor árazási tervet kínál, amelyek megfelelnek a különböző vállalkozások igényeinek és költségvetésének. A BigCommerce webáruház készítés árak:

 • Normál csomag: Ez a csomag havi 29,95 dollárba kerül, és olyan funkciókat tartalmaz, mint a korlátlan termékek értékesítése, korlátlan sávszélesség és fizetésfeldolgozás.
 • Plusz csomag: Ez a csomag havi 79,95 dollárba kerül, és tartalmazza a Standard csomag összes funkcióját, valamint további funkciókat, mint például az elhagyott kosár helyreállítása, ügyfélcsoportok stb.
 • Pro-terv: Ez a csomag havi 299,95 dollárba kerül, és tartalmazza a Plus-csomag összes funkcióját, valamint olyan speciális funkciókat, mint a Google vásárlói véleménye, egyéni SSL stb.
 • Vállalati terv: Ez a terv nagyobb vállalkozások számára készült, és tartalmazza a Pro-terv összes funkcióját, valamint további funkciókat, például dedikált fiókkezelést, kiemelt támogatást és egyebeket. Ennek a tervnek a költsége a vállalkozás konkrét igényeitől és követelményeitől függően változik.

Ezeken a terveken kívül a BigCommerce egyedi árazási terveket is kínál a speciális igényekkel és követelményekkel rendelkező vállalkozások számára.

Összességében a BigCommerce használatának költsége a vállalkozás konkrét igényeitől és követelményeitől függ. Az árazási tervek az alaptól a haladóig terjednek, és különböző funkciókat és képességeket kínálnak, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy a költségvetésüknek és követelményeiknek megfelelő tervet válasszanak.

SquareSpace webáruház készítés

A Squarespace egy webhelykészítő és tárhely-platform, amely lehetővé teszi az egyének és a vállalkozások számára, hogy saját weboldalakat hozzanak létre és tároljanak. 2003-ban alapították, és azóta népszerű választás azok számára, akik professzionális megjelenésű weboldalakat szeretnének készíteni anélkül, hogy széles körű technikai tudásra lenne szükségük.

A Squarespace számos sablont és tervezési lehetőséget kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy saját igényeiknek és márkaépítésüknek megfelelően testreszabják webhelyeiket. Olyan funkciókat is kínál, mint például az e-kereskedelmi lehetőségek, a blogírási eszközök, az analitika és a keresőoptimalizálási (SEO) eszközök.

A Squarespace egy teljesen hosztolt platform, ami azt jelenti, hogy webtárhelyet, biztonságot és technikai támogatást nyújt felhasználóinak. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy a felhasználók saját tárhelyüket kezeljék, és lehetővé teszi számukra, hogy webhelyeik létrehozására és kezelésére összpontosítsanak.

Összességében a Squarespace egy felhasználóbarát webhely-készítő, amely számos funkciót és képességet kínál, hogy segítse az egyéneket és a vállalkozásokat saját professzionális megjelenésű webhelyeik létrehozásában és kezelésében.

A Squarespace különböző árazási terveket kínál, amelyek különféle funkciókat és képességeket kínálnak. A Squarespace webáruház készítés árak a következők:

 • Personal: Ez a csomag havi 16 dollárba kerül (évente számlázva) vagy 23 dollárba havonta (havi számlázás). Tartalmaz egy ingyenes egyéni domaint, korlátlan sávszélességet és tárhelyet, valamint hozzáférést a Squarespace összes alapvető funkciójához.
 • Business: Ez a terv havi 23 dollárba kerül (évente számlázva) vagy 33 dollárba havonta (havi számlázás). Tartalmazza a Személyes csomag összes funkcióját, valamint olyan fejlett e-kereskedelmi funkciókat, mint a teljesen integrált online áruház, a korlátlan termékértékesítés lehetősége stb.
 • Commerce Basic: Ez a csomag havi 27 dollárba kerül (évente számlázva) vagy 36 dollárba havonta (havi számlázás). Tartalmazza az üzleti terv összes funkcióját, valamint további funkciókat, például az előfizetések értékesítésének lehetőségét, a speciális szállítási lehetőségeket és egyebeket.
 • Commerce Advanced: Ez a csomag havi 49 dollárba kerül (évente számlázva) vagy 65 dollárba havonta (havi számlázás). Tartalmazza az Alapvető Kereskedelmi csomag összes funkcióját, valamint a még fejlettebb funkciókat, például az egyéni fizetési élmények létrehozásának és az ügyfélfiókok kezelésének lehetőségét.

A Squarespace 14 napos ingyenes próbaverziót is kínál a felhasználóknak, hogy kipróbálhassák a platformot és annak funkcióit, mielőtt elköteleznék magukat egy fizetős előfizetés mellett.

 

A webáruház készítés összetett feladat és tőled is odafigyelést igényel

Amikor döntened kell, hogy melyik online áruház fejlesztési platformját használd, fontos figyelembe venni olyan tényezőket, mint a funkcionalitás, a felhasználói élmény, a költségek, a támogatás és karbantartás, valamint az integrációk. Vállalkozásod igényeitől és céljaitól függően választhatsz olyan platformot, amely fejlettebb funkciókat, nagyobb skálázhatóságot kínál, vagy jobb támogatást nyújt bizonyos fizetési vagy szállítási módokhoz. Végső soron az online áruház fejlesztési platformjának kiválasztása az egyedi követelményeiktől és preferenciáktól, valamint a rendelkezésre álló költségvetéstől és webes felkészültségtől függ.

Tartalomjegyzék
Szolgáltatásaink

Legyen a webáruházad egyedi és hatékony! Mert csak így van értelme...

Szolgáltatásaink

Korszerű webes technológia. Letisztult vizuális megjelenés...

Webmoments logo
Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük!
Átnézzük a küldött anyagot és hamarosan jelentkezünk.