WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Horgász webáruház készítés

Horgász webáruház készítés horgászati katalógus áruházak, horgászfelszerelések és kellékek kereskedelmével foglalkozó cégek számára keresőoptimalizálással.

Horgász webáruház készítés

Horgász webáruház készítés jellemzői

Ha horgász webáruház készítését tervezi, bizonyos funkciókat érdemes figyelembe vennie, hogy átfogó és felhasználóbarát vásárlási élményt nyújthasson vásárlóinak. Ebben a cikkben egy horgász webáruház főbb jellemzőit vesszük sorra, amelyek segítségével több vásárlót vonzhat, növelheti az eladásokat és növelheti vállalkozását.

 • Felhasználóbarát kialakítás
  Webáruházának kialakítása kritikus fontosságú a pozitív első benyomás megteremtésében és a vásárlók megnyerésében. Webáruházának felhasználóbarát kialakításúnak kell lennie, amely könnyen navigálható és tetszetős. Letisztult és egyszerű elrendezést kell használnia világos kategóriákkal és alkategóriákkal, hogy segítsen az ügyfeleknek megtalálni a számukra szükséges termékeket. Ezenkívül a webáruháznak mobilbarátnak kell lennie, mivel sok vásárló okostelefonján és táblagépén vásárol.
 • Átfogó termékkatalógus
  Horgász webáruházának fő hangsúlya a kínált termékekre irányuljon. A horgászfelszerelések és kellékek átfogó katalógusával kell rendelkeznie, beleértve a botokat, orsókat, csalikat, horgokat, zsinórokat és tartozékokat. Azt is meg kell fontolnia, hogy különféle márkákat és árkategóriákat kínál, hogy megfeleljen az ügyfelek különböző igényeinek és preferenciáinak. Ezenkívül részletes termékleírásokat, kiváló minőségű képeket és vásárlói véleményeket kell megadnia, hogy segítse az ügyfeleket a megalapozott vásárlási döntések meghozatalában.
 • Hatékony keresési és szűrési lehetőségek
  A vásárlók gyorsan és egyszerűen megtalálják a keresett termékeket az webáruházban. Hatékony keresési és szűrési lehetőségeket kell biztosítania, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy termékkategória, márka, árkategória és egyéb releváns kritériumok szerint kereshessenek. Ezenkívül ajánlatot kell adnia az automatikus kiegészítés keresési javaslataihoz, hogy segítse az ügyfeleket a termékek gyorsabb megtalálásában.
 • Biztonságos fizetési feldolgozás
  Az ügyfelek gyakran aggódnak online tranzakcióik biztonsága miatt. Biztosítania kell a biztonságos fizetésfeldolgozási lehetőségeket, például hitelkártyás és PayPal-fizetést, hogy megnyugtassa az ügyfeleket személyes és pénzügyi adataik biztonságáról. Ezen felül biztonsági jelvényeket és SSL-tanúsítványokat kell megjelenítenie a webáruházon, hogy további biztosítékot nyújtson webáruháza biztonságának.
 • Egyszerű fizetési folyamat
  A kosár elhagyásának elkerülése érdekében a fizetési folyamatnak egyszerűnek és problémamentesnek kell lennie. Biztosítson egy egyszerű és könnyen használható fizetési folyamatot, amely többféle fizetési lehetőséget, egyértelmű szállítási és adózási információkat, valamint kedvezményes kódok és kuponok alkalmazásának lehetőségét tartalmazza. Ezenkívül fel kell ajánlania vendégpénztári fizetést, valamint azt a lehetőséget, hogy a jövőbeni vásárlásokhoz elmentse az ügyféladatokat.
 • Rendeléskövetés és Ügyfélszolgálat
  Miután az ügyfél vásárol, tudni akarja, hogy mikor érkezik meg a rendelése, és nyomon tudja követni a megrendelését. Meg kell adnia a nyomkövetési számot és a szállítási információkat az ügyfelek számára, hogy nyomon követhessék megrendelésük előrehaladását. Ezenkívül rendelkezésre kell állnia egy ügyfélszolgálati csapatnak, amely válaszol a kérdésekre és megoldja az ügyfelek esetleges problémáit. A kiváló ügyfélszolgálat elősegítheti a vásárlói hűség kialakítását és növelheti az üzlet megismétlésének valószínűségét.
 • Marketing és promóciós eszközök
  Ahhoz, hogy több vásárlót vonzzon és növelje az eladásokat, marketing és promóciós eszközöket kell biztosítania webáruházában. Használhatja az e-mail marketinget, a közösségi média marketinget és a tartalommarketinget termékei népszerűsítésére és szélesebb közönség elérésére. Ezenkívül hűségprogramokat, ajánlási programokat és egyéb ösztönzőket kell kínálnia az ismétlődő üzleti és vásárlói ajánlások ösztönzésére.
 • Készletgazdálkodás
  Alapvető fontosságú, hogy nyomon kövesse készletét, hogy elkerülje a készlethiányt, és mindig rendelkezzen az ügyfelek által keresett termékekkel. Rendelkeznie kell egy készletkezelő rendszerrel, amely lehetővé teszi a készletek szintjének nyomon követését, a termékek teljesítményének nyomon követését, és szükség esetén a termékek újrarendelését. Ez segít a készlet hatékony kezelésében, és biztosítja, hogy mindig rendelkezzen az ügyfeleknek szükséges termékekkel.

Összefoglalva, egy horgász webáruház fejlesztéséhez több olyan kritikus funkcióra van szükség, amelyek segítségével átfogó és felhasználóbarát vásárlási élményt nyújthat vásárlói számára. A felhasználóbarát kialakítás, az átfogó termékkatalógus, a hatékony keresési és szűrési lehetőségek, a biztonságos fizetési feldolgozás, az egyszerű fizetési folyamat, a rendeléskövetés és az ügyfélszolgálat, a marketing és promóciós eszközök, valamint a készletkezelés mind alapvető jellemzői

Webmoments logo
webáruházak fejlesztési elemei

Értékesítési szemlélet a webáruház felépítésében

Ha egy webáruház készítése értékesítési szemlélettel történik, és nem kizárólag fejlesztői vagy grafikai megközelítéssel, akkor a webáruház befektetésként működik, melynek elsődleges feladata az értékesítés.

Ugyanakkor a fejlesztés minősége, és a grafikai elemek hatékonysága is szükséges a sikerhez. Ezeknek az egyensúlya tesz különbséget két webáruház között.

Egyedi megjelenésű webáruház

100%-ban egyedi webáruházat készítünk, nem használunk előregyártott sablonokat.

Az egyedülálló webshop design következetes, ám tartalmaz rugalmas marketing elemeket is.

A termék kínálatnak nemcsak az online térben kell kiemelkedőnek lennie, de a webáruházon belül is szükség van figyelemfelhívásra.

Ultragyors és vizuális webáruházi keresőmotor

Villámgyors keresőt használunk, amely az egyik leggyorsabb keresési adatbázis struktúrán, az invertált indexáláson alapul.

A keresési eredmények megjelenítését azonnali, oldatbetöltés mentes AJAX kérések hajtják végre.

Az invertált indexű adatbázis struktúra és egyéb webes technikák miatt nincs jelentős különbség a keresési sebességben, ha 500 vagy 50.000 termékről van szó.

A keresőmotornak nem jelent gondot a szinonima szavak és a gépelési elírások kezelése sem.

A gyors keresőmotor az első számú tényező a konverziós számok javításában.

A gyors keresés javítja a felhasználói elégedettséget és jobb vásárlási élményt nyújt.

Fejlett és összetett termékszűrő rendszer

Intelligens szűrőrendszerünkkel csak a releváns tartalmat jelenítjük meg a vásárló számára, lehetővé téve a keresési eredmények szűkítését több szűrőfeltétel egyidejű alkalmazásával.

AJAX alapú, így gyorsan és hatékonyan szűrhető a tartalom. Aszinkron módon, oldalfrissítés nélkül.

Automatikusan egyedi URL készül minden egyes szűkítési feltétel használatával.

Átlátható vásárlási folyamat

Biztos az a jó, ha a vásárló sok időt tölt a webáruházban?
Akkor is, ha nem ad le rendelést?

A vásárlási folyamat ésszerűsítése ugyan lerövidíti az ott tartózkodást, de növeli a konverziók számát és csökkenti a kosárelhagyást.

Javítjuk az ügyfelek vásárlási élményét, arra ösztönözve őket, hogy kattintson a „pénztár” gombra, és adja le a rendelést

A vásárlás folyamatában minden információt elérhetővé teszünk az összes oldalon, ami a rendelés leadás egyszerűsítéséhez vezet.

A szállítási költségek alakulása mennyiség, súly, érték vagy cím alapján. Kedvezmények mértéke, kupon beváltás. Ingyenes szállítás folyamatjelző sáv.

Termékspecifikus keresőoptimalizálás (SEO)

A termékadatok minden egyes elemét felhasználva igazi SEO erőgépet építünk.

A teljes technikai keresőoptimalizálás fontos szerepet tölt be a webáruház építés stratégiánkban.

Finomhangolás, optimalizálás, technikai audit, tesztelés

Az utolsó 10% munka, amivel a részleteket a helyére tesszük.

Indulj kicsiben növekedj velünk

Horgász webáruház készítés árak

Design webshop

Ár: 450.000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek.
Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk egyedi funkció alapú árazással.
Részletfizetés lehetséges!
A webshopot A-tól Z-ig felkészítjük az értékesítésre, hogy velünk nyugodtabban érd el céljaidat.

A design webshop tökéletesen alkalmas kézműves vagy művészeti termékek, designer áruk, luxus cikkek értékesítésére, ahol kiemelkedően fontos a termék vagy a személyes márkaépítés.

Jellemzői:

 • Erőteljes, márkaépítés orientált design
 • Egyedi webshop megjelenés
 • Néhány száz darabos termékkínálathoz
 • Vizuális kereső motor
 • Dinamikus megamenü
 • Elektronikus fizetés
 • Könnyű adminisztrálás
 • Full termék SEO
 • SSL kapcsolat
 • GDPR adatvédelem

Prémium webáruház

Ár: 790.000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek.
Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk egyedi funkció alapú árazással.
Részletfizetés lehetséges!
A webshopot A-tól Z-ig felkészítjük az értékesítésre, hogy velünk nyugodtabban érd el céljaidat.

A nagyobb online kereskedelmi rendszereket komplex funkciók összehangolt működése jellemzi.

A webáruházak nagy mennyiségű áruval, szélesebb közönséggel és összetettebb folyamatokkal birkóznak meg.

 • Több ezer darabos termékkínálathoz
 • Termék variációk vizuális kezelése
 • Gyors webáruházi keresőmotor azonnali eredmény-megjelenítéssel
 • Összetett termék szűrés termékjellemzők alapján
 • Termék értékelés és vélemény kezelés
 • Marketing eszközök
 • Személyre szabott vásárlói fiók
 • Bankkártyás fizetés
 • Futárszolgálat integráció
 • Termék feed árkatalógusok felé
 • Mobilbarát felépítés
 • Adminisztrátor barát kezelőfelület
 • Automatikus rendszerfrissítések és biztonsági mentések
 • GDPR adatvédelem
 • SEO keresőoptimalizálás
 • SSL biztonságos kapcsolat
 • Értékesítési analitika
 • Nagykereskedelmi/viszonteladói rendszerré is bővíthető
Szolgáltatásaink

Legyen a webáruházad egyedi és hatékony! Mert csak így van értelme...

Szolgáltatásaink

Korszerű webes technológia. Letisztult vizuális megjelenés...

Webmoments logo
Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük!
Átnézzük a küldött anyagot és hamarosan jelentkezünk.