SZAKMAI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Szálloda weboldal készítés

Szálloda weboldal készítés, landing page készítés és honlap készítés hotelek, wellness szállók, idegenforgalmi szolgáltatások számára keresőoptimalizálással.

Szálloda weboldal készítés

Szálloda weboldal készítés jellemzői

Célközönség: A szálloda honlapja elsősorban azok számára készül, akik szállást keresnek, és érdeklődnek a szálloda szolgáltatásai iránt. Fontos, hogy az oldal tartalma és megjelenése a célközönség igényeinek megfelelő legyen.

Szállás és szolgáltatások: Az oldalon mutassuk be a szálloda szobáit, szolgáltatásait, beleértve az árakat, a szobák és apartmanok típusait és a szobafoglalás folyamatát. Továbbá, érdemes bemutatni a szálloda környezetét, a látnivalókat, programokat, melyekkel az ügyfelek élményekben gazdagodhatnak.

Galéria: Az oldalon használjunk minőségi képeket a szállodáról, a szobákról, a közösségi terek felületeiről és a környezetéről, hogy a látogatók jobban megismerhessék a szálloda helyszínét.

Rólunk: Az oldalon mutassuk be a szálloda történetét, a csapat tagjait, akik az élmény gazdagítása érdekében tesznek erőfeszítéseket, hogy a vendégeknek kellemes élményben legyen részük.

Étterem és konferenciaterem: Amennyiben a szállodához tartozik étterem vagy konferenciaterem, érdemes a honlapon bemutatni azokat, mivel ezek az élmények hozzáadhatnak a vendégek kellemes időtöltéséhez.

Elérhetőségek: Az oldalon szerepeljenek a szálloda elérhetőségei (telefonszám, email cím), címe, az online kapcsolattartási lehetőség.

Design: Az oldalunk designja legyen modern, letisztult, szép képekkel illusztrálva. Az oldalunk megjelenése legyen áttekinthető és könnyen kezelhető.

Mobilbarát: Az oldalunkat optimalizáljuk mobil eszközökre is, hogy a látogatók kényelmesen böngészhessék az oldalt mobiltelefonról vagy tabletről.

A szálloda honlap segíthet abban, hogy az érdeklődők megtalálják a megfelelő szállás szolgáltatásokat, könnyen információkat találjanak az árakról, az elkészítési időről, illetve segít abban, hogy időben értesüljenek az aktuális ajánlatokról. Az online foglalási lehetőség egyszerűsíti a foglalást és javítja az ügyfélélményt.

Ezenkívül, egy szálloda honlapján a következő dolgok is fontosak:

 1. Aktuális ajánlatok és promóciók: Az oldalon mutassuk be az aktuális ajánlatokat, promóciókat, speciális ajánlatokat, csomagokat, hogy a látogatók könnyebben dönthessenek a szállásfoglalás mellett.
 2. Értékelések és vélemények: Az oldalon mutassunk be néhány elégedett vendég véleményét, amelyek pozitív hatással lehetnek a látogatók döntési folyamatára.
 3. Térképek és útvonaltervező: Az oldalon adjunk hozzá térképeket és útvonaltervezőket, hogy a látogatók könnyen megtalálják a szállodát, illetve könnyebben tervezhessék meg utazásukat.
 4. Nyelvek: Ha a szálloda nemzetközi vendégeket szolgál ki, fontos, hogy az oldal több nyelven is elérhető legyen, hogy a látogatók kényelmesen böngészhessék az oldalt saját anyanyelvükön.
 5. Social media integráció: Az oldalon adjunk lehetőséget arra, hogy a látogatók követhessék a szállodát a közösségi médiában, és kapcsolatba léphessenek a szálloda üzemeltetőivel.

A szálloda honlapjának célja, hogy segítse a potenciális vendégeket a szállásfoglalás folyamatában, bemutassa a szálloda szolgáltatásait, szobáit, környezetét, illetve hozzájáruljon az ügyfelek pozitív élményének kialakításához a szálloda iránti érdeklődés felkeltése révén. Az oldal megfelelő tervezése, a szolgáltatások bemutatása, az árak, az értékelések és a foglalási lehetőségek bemutatása, a fotók és videók minősége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a látogatók elégedetten hagyják el az oldalt és végül a szállodába foglaljanak. Az online foglalási lehetőség segíti a látogatókat az egyszerű és gyors foglalási folyamatban, valamint lehetővé teszi a szálloda számára a könnyebb és hatékonyabb vendégmenedzsmentet. A szálloda honlapja azt is lehetővé teszi, hogy az ügyfelek időben értesüljenek az aktuális ajánlatokról, promóciókról és rendezvényekről, amelyek a szállodában történnek. Az oldalon való tartózkodás és a különböző szolgáltatások áttekintése során a látogatók jobban megismerhetik a szállodát, és megtalálják azokat a szolgáltatásokat és lehetőségeket, amelyek megfelelnek az igényeiknek.

Webmoments logo
weboldalak fejlesztési elemei

Kizárólag egyedi weboldalt készítünk

100%-ban egyedi honlapot készítünk, nem használunk előregyártott sablonokat. Ez nem öncélú, sok előnnyel jár.

A szerkezetet, az ergonómiát a tartalomhoz készítjük, nem pedig egy kész vázba erőltetjük bele. A honlap megjelenése így természetes lesz, és mivel nincsenek indokolatlan elemek, a weboldal látogatóit sem zavarja meg semmi feleslegesen.

A honlap készítésénél már azonosulunk az üzleti szemlélettel, amit kiegészítünk saját tapasztalatainkkal.

Az eredmény pedig "érezhető" lesz, de ami fontosabb, a honlap hatékonyabban éri el célját.

Megismerjük és megértjük a céljaidat

Tudnunk kell, mit miért teszel, mik a preferenciáid, mit tartasz fontosnak, és mi az, aminek nincs jelentősége.

A konzultáció során összhangba hozzuk az irányt, és a cél felé fordítjuk a honlap fejlesztést.

Felmérjük a versenytársak webes jelenlétét

A konkurencia feltérképezése sosem árt. Érdemes tisztában lenni, hogy mások mivel foglalkoznak. Ha másért nem, legalább tudjuk, mit érdemes jobban csinálni.

Ezzel a ráfordítással a honlap fejlesztése tévutaktól mentes lesz, optimalizálva a fejlesztési időt és a költségeket.

Ezzel a lépéssel továbbá biztosítható, hogy olyan megoldásokat használjunk  a honlap készítése során, amivel meg tudjuk különböztetni magunkat a többi szakmabeli honlaptól.

Tanulmányozzuk a szakmád legjobb honlapjait

A szakterületed megismerésének egyik hasznos lépése, hogy a honlapok széles spektrumát is átnézzük, különösen a külföldi honlapokat.

Olyan kérdésekre keressük a választ, hogy a weboldalak mire fókuszálnak jobban és azt hogyan teszik.

Az elérhető funkciók és az információ részletessége árulkodó.

Az információ masszából a legjobb kombinációt gyúrjuk

Amikor már minden információ a birtokunkban van, kezdődhet a kreatív tervezés.

A honlap tervezés és stratégia ebben a szakaszban kezd formát ölteni.

A tervezés és kivitelezés nálunk egymásra épülő, 100 lépés feletti folyamatból áll, mely technikailag mindenre kiterjed

Fontosnak tartjuk a weboldal ergonómiát

A weboldal ergonómia a felhasználói élmény (user experience) és a felhasználhatóság (usability) szempontjából fontos területe a webfejlesztésnek. Az ergonómia célja, hogy a weboldalak könnyen használhatóak és érthetőek legyenek a felhasználók számára, és a látogatók könnyedén és hatékonyan tudjanak navigálni a weboldalon.

Az ergonómiai tervezés során fontos szempontok a weboldalak felépítése, a tartalom elrendezése, a színek, betűtípusok és méretek megválasztása, valamint a navigáció és a menük kialakítása. A megfelelő ergonómiai tervezés növeli a felhasználók elégedettségét és a weboldalak hatékonyságát, csökkenti az eltévedés és az időveszteség kockázatát.

Elvégezzük a technikai keresőoptimalizálást (SEO)

A keresőoptimalizálás (angolul: search engine optimization, röviden SEO) az a folyamat, amelynek során a weboldalak igyekeznek növelni az organikus (nem fizetett) találatokban való megjelenést a keresőmotorokban, így javítva a honlap látogatottságát.

A keresőmotorok a weboldalakat több szempont alapján értékelik, többek között a tartalom minősége, a weboldal szerkezete, a tartalom relevanciája a keresőszavakra, a weboldal sebessége és a weboldalra mutató linkek mennyisége és minősége alapján.

A technikai SEO révén a keresőoptimalizáláshoz számos megoldást alkalmazzunk a kulcsszavakhoz, a tartalomhoz és azok meta adataihoz.

Elvégezzük a kód- és adatbázis-optimalizálást

Egy honlap elkészítési ideje 4-6 hét

Az átadás mindig napra pontosan történik

Ár/érték arányban kiemelkedőek vagyunk

Indulj kicsiben növekedj velünk

Szálloda weboldal készítés árak

Egyoldalas weboldal

Ár: 125.000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk!
/egyedi funkció alapú árazás/

Az egyoldalas honlapon a webhely teljes tartalma egyetlen oldalon található. A látogatók ahelyett, hogy különböző oldalakra navigálnának, a tartalomhoz csak görgetnek, vagy oldalon belüli hivatkozásra kattintva az oldal különböző részeire siklanak.

Az egyoldalas webhely ideális kis mennyiségű tartalommal vagy meghatározott céllal rendelkező honlaphoz. Például landing page, személyes portfólió vagy egy esemény webhelye.

Az egyoldalas webhelyek gyakran egyszerű, minimalista kialakításúak, így áramvonalasabb és intuitívabb felhasználói élményt nyújtanak azáltal, hogy a látogatónak nem kell a több oldalra navigálnia.

Céges weboldal

Ár: 325.000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk!
/egyedi funkció alapú árazás/

Az üzleti weboldalak 90%-a ebbe a kategóriába esik.

 • A honlap technikai elkészítésén felül a tartalmak jobb felhasználásában és elrendezésében is segítünk
 • Az információ elérését letisztult szerkezettel, célratörően elhelyezett navigációval segítjük
 • Az egyedi design elősegíti a cég azonosítását és könnyebb felismerését.
 • A weboldal kompromisszum-mentesen képes minden tartalom fogadására (videó, podcast, képanyag, letölthető anyagok, blog cikkek)
 • A honlap rugalmas felépítése bármikor továbbfejleszthető
 • Funkció bővíthetési lehetőség a céges ügyfelek jobb kiszolgálására (webtechnikai, design és tartalmi fejlesztések)
 • Full technikai SEO (keresőoptimalizálás)
 • Reszponzív szerkezet (desktop, tablet, mobil)

Online kereskedelmi rendszerré is fejleszthető

 • szolgáltatás időpontfoglaló rendszerrel
 • webáruház funkciókkal

Brand weboldal

Ár: 475.000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk!
/egyedi funkció alapú árazás/

A brand weboldal kifejezetten termékeknek vagy szolgáltatásnak készül, ahol kiemelkedően fontos a márkaépítés.

 • Brand oldalaknál jóval nagyobb hangsúlyt fektetünk a interaktív vizuális élményekre
 • A honlap funkcionalitását megőrizve alkalmazunk 3D hatású effekteket, több szintű, modern animációkat
 • A brand érzés kiközvetítése érdekében zenét és videót is alkalmazunk

 

Online kereskedelmi rendszerré is fejleszthető

 • design webshop funkciókkal
Szolgáltatásaink

Legyen a webáruházad egyedi és hatékony! Mert csak így van értelme...

Szolgáltatásaink

Korszerű webes technológia. Letisztult vizuális megjelenés...

Webmoments logo
Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük!
Átnézzük a küldött anyagot és hamarosan jelentkezünk.