SZAKMAI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Cukrászda weboldal készítés

Cukrászda weboldal készítés, landing page és honlap készítés süteményezők, fagylaltozók, kézműves édességek és torták, cukrászok számára keresőoptimalizálással.

Cukrászda weboldal készítés

Cukrászda weboldal készítés jellemzői

A cukrászda weboldal létrehozása számos előnnyel járhat mind a vállalkozás tulajdonosa, mind a vásárlók számára. Lássunk néhány példát:

Márka tudatosság: Egy webhely lehetővé teszi, hogy az édesipari vállalkozás szélesebb közönséget érjen el, nagyobb ismertséget és márka ismeretséget biztosítva.

Online értékesítés: A webhelybe integrált e-kereskedelmi platform lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül vásároljanak termékeket, ami potenciálisan növeli az értékesítést és a bevételt.

Piacbővítés: A webhely lehetővé teszi a helyi területen kívüli, vagy akár nemzetközi ügyfelek elérését, új piacok és ügyfélszegmensek megnyitásával.

Termékek bemutatása: A cukrászati webhelyek digitális katalógusként működhetnek, lehetővé téve termékkínálatának bemutatását, beleértve a képeket, leírásokat és árakat.

Marketinglehetőségek: A webhely platformot biztosít különleges ajánlatok, új termékek és események népszerűsítésére. Használható marketing célokra, e-mail címek gyűjtésére és célzott kampányok létrehozására is.

Az ügyfelek kényelme: Egy jól megtervezett webhely egyszerű navigációval és zökkenőmentes vásárlási élménnyel kényelmesebbé teheti az ügyfelek számára a termékek böngészését és megvásárlását.

Vásárlói elkötelezettség: A cukrászda webhelye magában foglalhat egy blogot vagy a közösségi média integrációját, ahol híreket, recepteket és kulisszák mögötti történeteket oszthat meg, ezzel is hozzájárulva a hűséges és elkötelezett ügyfélkör kialakításához.

Ügyfélszolgálat: Egy webhely különféle ügyfélszolgálati lehetőségeket kínálhat, például élő csevegést, GYIK vagy kapcsolatfelvételi űrlapokat, így az ügyfelek könnyen kaphatnak segítséget vagy visszajelzést adhatnak.

Ügyféladatok gyűjtése: A webhely lehetővé teszi, hogy értékes ügyféladatokat gyűjtsön elemzések és felhasználói viselkedés segítségével, segítve a célközönség jobb megértését és a marketingtevékenységek testreszabását.

Professzionális arculat: Egy jól megtervezett és felhasználóbarát weboldal professzionális arculatot közvetíthet, növelve a vásárlók bizalmát az édesipari márka iránt.

Költséghatékony marketing: A hagyományos marketing módszerekkel, például nyomtatott és televíziós reklámokkal összehasonlítva a webhely fenntartása költséghatékonyabb lehet, és jobb megtérülést biztosít.

SEO lehetőségek: A jól optimalizált cukrászwebhely előkelő helyet foglalhat el a keresőmotorok eredményoldalain, így a potenciális vásárlók könnyebben felfedezhetik a vállalkozást, amikor kapcsolódó termékeket vagy szolgáltatásokat keresnek.

Összefoglalva, egy cukrászati webhely létrehozása növelheti a márka láthatóságát, az értékesítést, a vásárlók kényelmét és az elkötelezettséget, miközben költséghatékony marketingplatformot biztosít a vállalkozás számára.

Webmoments logo
weboldalak fejlesztési elemei

Kizárólag egyedi weboldalt készítünk

100%-ban egyedi honlapot készítünk, nem használunk előregyártott sablonokat. Ez nem öncélú, sok előnnyel jár.

A szerkezetet, az ergonómiát a tartalomhoz készítjük, nem pedig egy kész vázba erőltetjük bele. A honlap megjelenése így természetes lesz, és mivel nincsenek indokolatlan elemek, a weboldal látogatóit sem zavarja meg semmi feleslegesen.

A honlap készítésénél már azonosulunk az üzleti szemlélettel, amit kiegészítünk saját tapasztalatainkkal.

Az eredmény pedig "érezhető" lesz, de ami fontosabb, a honlap hatékonyabban éri el célját.

Megismerjük és megértjük a céljaidat

Tudnunk kell, mit miért teszel, mik a preferenciáid, mit tartasz fontosnak, és mi az, aminek nincs jelentősége.

A konzultáció során összhangba hozzuk az irányt, és a cél felé fordítjuk a honlap fejlesztést.

Felmérjük a versenytársak webes jelenlétét

A konkurencia feltérképezése sosem árt. Érdemes tisztában lenni, hogy mások mivel foglalkoznak. Ha másért nem, legalább tudjuk, mit érdemes jobban csinálni.

Ezzel a ráfordítással a honlap fejlesztése tévutaktól mentes lesz, optimalizálva a fejlesztési időt és a költségeket.

Ezzel a lépéssel továbbá biztosítható, hogy olyan megoldásokat használjunk  a honlap készítése során, amivel meg tudjuk különböztetni magunkat a többi szakmabeli honlaptól.

Tanulmányozzuk a szakmád legjobb honlapjait

A szakterületed megismerésének egyik hasznos lépése, hogy a honlapok széles spektrumát is átnézzük, különösen a külföldi honlapokat.

Olyan kérdésekre keressük a választ, hogy a weboldalak mire fókuszálnak jobban és azt hogyan teszik.

Az elérhető funkciók és az információ részletessége árulkodó.

Az információ masszából a legjobb kombinációt gyúrjuk

Amikor már minden információ a birtokunkban van, kezdődhet a kreatív tervezés.

A honlap tervezés és stratégia ebben a szakaszban kezd formát ölteni.

A tervezés és kivitelezés nálunk egymásra épülő, 100 lépés feletti folyamatból áll, mely technikailag mindenre kiterjed

Fontosnak tartjuk a weboldal ergonómiát

A weboldal ergonómia a felhasználói élmény (user experience) és a felhasználhatóság (usability) szempontjából fontos területe a webfejlesztésnek. Az ergonómia célja, hogy a weboldalak könnyen használhatóak és érthetőek legyenek a felhasználók számára, és a látogatók könnyedén és hatékonyan tudjanak navigálni a weboldalon.

Az ergonómiai tervezés során fontos szempontok a weboldalak felépítése, a tartalom elrendezése, a színek, betűtípusok és méretek megválasztása, valamint a navigáció és a menük kialakítása. A megfelelő ergonómiai tervezés növeli a felhasználók elégedettségét és a weboldalak hatékonyságát, csökkenti az eltévedés és az időveszteség kockázatát.

Elvégezzük a technikai keresőoptimalizálást (SEO)

A keresőoptimalizálás (angolul: search engine optimization, röviden SEO) az a folyamat, amelynek során a weboldalak igyekeznek növelni az organikus (nem fizetett) találatokban való megjelenést a keresőmotorokban, így javítva a honlap látogatottságát.

A keresőmotorok a weboldalakat több szempont alapján értékelik, többek között a tartalom minősége, a weboldal szerkezete, a tartalom relevanciája a keresőszavakra, a weboldal sebessége és a weboldalra mutató linkek mennyisége és minősége alapján.

A technikai SEO révén a keresőoptimalizáláshoz számos megoldást alkalmazzunk a kulcsszavakhoz, a tartalomhoz és azok meta adataihoz.

Elvégezzük a kód- és adatbázis-optimalizálást

Egy honlap elkészítési ideje 4-6 hét

Az átadás mindig napra pontosan történik

Ár/érték arányban kiemelkedőek vagyunk

Indulj kicsiben növekedj velünk

Cukrászda weboldal készítés árak

Egyoldalas weboldal

Ár: 125.000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk!
/egyedi funkció alapú árazás/

Az egyoldalas honlapon a webhely teljes tartalma egyetlen oldalon található. A látogatók ahelyett, hogy különböző oldalakra navigálnának, a tartalomhoz csak görgetnek, vagy oldalon belüli hivatkozásra kattintva az oldal különböző részeire siklanak.

Az egyoldalas webhely ideális kis mennyiségű tartalommal vagy meghatározott céllal rendelkező honlaphoz. Például landing page, személyes portfólió vagy egy esemény webhelye.

Az egyoldalas webhelyek gyakran egyszerű, minimalista kialakításúak, így áramvonalasabb és intuitívabb felhasználói élményt nyújtanak azáltal, hogy a látogatónak nem kell a több oldalra navigálnia.

Céges weboldal

Ár: 325.000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk!
/egyedi funkció alapú árazás/

Az üzleti weboldalak 90%-a ebbe a kategóriába esik.

 • A honlap technikai elkészítésén felül a tartalmak jobb felhasználásában és elrendezésében is segítünk
 • Az információ elérését letisztult szerkezettel, célratörően elhelyezett navigációval segítjük
 • Az egyedi design elősegíti a cég azonosítását és könnyebb felismerését.
 • A weboldal kompromisszum-mentesen képes minden tartalom fogadására (videó, podcast, képanyag, letölthető anyagok, blog cikkek)
 • A honlap rugalmas felépítése bármikor továbbfejleszthető
 • Funkció bővíthetési lehetőség a céges ügyfelek jobb kiszolgálására (webtechnikai, design és tartalmi fejlesztések)
 • Full technikai SEO (keresőoptimalizálás)
 • Reszponzív szerkezet (desktop, tablet, mobil)

Online kereskedelmi rendszerré is fejleszthető

 • szolgáltatás időpontfoglaló rendszerrel
 • webáruház funkciókkal

Brand weboldal

Ár: 475.000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk!
/egyedi funkció alapú árazás/

A brand weboldal kifejezetten termékeknek vagy szolgáltatásnak készül, ahol kiemelkedően fontos a márkaépítés.

 • Brand oldalaknál jóval nagyobb hangsúlyt fektetünk a interaktív vizuális élményekre
 • A honlap funkcionalitását megőrizve alkalmazunk 3D hatású effekteket, több szintű, modern animációkat
 • A brand érzés kiközvetítése érdekében zenét és videót is alkalmazunk

 

Online kereskedelmi rendszerré is fejleszthető

 • design webshop funkciókkal
Szolgáltatásaink

Legyen a webáruházad egyedi és hatékony! Mert csak így van értelme...

Szolgáltatásaink

Korszerű webes technológia. Letisztult vizuális megjelenés...

Webmoments logo
Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük!
Átnézzük a küldött anyagot és hamarosan jelentkezünk.