Tetováló szalon honlap

Stúdió

Az oldalon helyet kap a tetováló stúdió megközelíthetősége és az elérési információk. Képeket tartalmaz az utcai megjelenésről és a belső terekről, bemutatva a helyiség hangulatát. Érdemes szót ejteni a felszerelésekről, alkalmazott anyagokról és olyan filozófiáról, ami szólhat művészeti megközelítésről, stílusról. Minden, ami jobben megérteti azt a légkört, amiben a szolgáltatás megkülönbözteti magát.

Portfólió

A legszebb, legbonyolultabb vagy éppen az aktuális tetováló trendeknek megfelelő alkotások bemutatásának helyszíne. A fő szerep a képeké.

Művészek

A tetováló művészek külön oldalt kapnak, ahol saját információval és a munkáikkal bemutatkozhatnak. A művészek saját filozófiája, látásmódja és stílusa meg kell hogy jelenjen a teljes oldalon, ami kifejezi, milyen típusú munkákkal lehet megbízni őket.

Időpont foglalás

Az időpontfoglaló rendszer művészenként eltérő munkarendhez is igazodik. Felhasználható konzultációhoz és tetováláshoz egyaránt. Rugalmas ügyfél és időpont kezelés könnyen használható felületen. A honlapon felhasználóbarát módon foglalhatják le a kiválasztott szolgáltatást az ügyfelek.

ÉRDEKEL

Ha ebben a témában szeretnél honlapot indítani, bármilyen ötletedet megvalósítjuk. Honlapod teljesen egyedi megjelenésű lesz, és az igényeid szerint lesz kialakítva. Keress fel minket és megbeszélünk minden lehetőséget.

Tájékoztatás! A megadott adatokat az első kapcsolatfelvételt követően töröljük az adatbázisból.