WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Csokoládé webáruház készítés

Csokoládé webáruház készítés kézműves csokoládéműhelyeknek, csokoládé manufaktúráknak, édesség gyártóknak és csokoládé specialitásoknak keresőoptimalizálással.

Csokoládé webáruház készítés

Csokoládé webáruház készítés jellemzői

A csokoládé és édesség webáruház különféle típusú csokoládékat és édességeket kínál a vásárlóknak. Ezek a webshopok az elmúlt években egyre népszerűbbek, hiszen az emberek érdeklődése egyre nagyobb a minőségi, ínyenc csokoládék és édességek vásárlása iránt. Egy csokoládé és édesség webáruháznak széles termékválasztékkal, könnyen kezelhető felülettel, biztonságos fizetéssel, termékértékelésekkel, szállítási és szállítási lehetőségekkel, kiváló ügyfélszolgálattal, előfizetési lehetőségekkel kell rendelkeznie.

 • Termékkatalógus
  A csokoládé és édesség webáruház egyik legfontosabb jellemzője a termékkatalógus. Itt böngészhetnek és vásárolhatnak a vásárlók különféle csokoládék és édességek között. Egy jó webáruháznak sokféle termék közül kell választania, beleértve az étcsokit, tejcsokit, fehércsokit, cukormentes opciókat és különféle édességeket. Ezenkívül világos leírást kell tartalmaznia az egyes termékekről, beleértve az összetevőket és a tápértékre vonatkozó információkat.
 • Egyszerű használat
  A csokoládé és édesség webáruház másik fontos jellemzője a könnyű kezelhetőség. A webshop legyen könnyen navigálható, átlátható elrendezésű és intuitív kialakítású. Az ügyfeleknek gyorsan és egyszerűen meg kell találniuk, amit keresnek. A webáruháznak rendelkeznie kell kereső funkcióval is, így a vásárlók konkrét termékekre vagy kategóriákra kereshetnek.
 • Biztonságos fizetés
  Az ügyfelek biztonságos és megbízható fizetési folyamatot várnak el az online vásárlás során. Ezért a csokoládé és édesség webáruháznak rendelkeznie kell egy biztonságos fizetési átjáróval, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy hitel- vagy betéti kártyával, PayPal-lal vagy más biztonságos fizetési lehetőséggel fizessenek. Szintén fontos a biztonságos fizetési folyamat SSL-titkosítással az ügyfelek adatainak biztonsága érdekében.
 • Termékértékelések
  A termékértékelések elengedhetetlenek minden csokit és édességet árusító webshophoz. Értékes információkkal látják el az ügyfeleket az általuk fontolóra vett termékekről, és segítik őket abban, hogy megalapozott döntést hozzanak a vásárlással kapcsolatban. A vásárlók véleményeket, értékeléseket írhatnak a webáruházban, melyeket jól láthatóan kell feltüntetni a termékoldalakon. A webáruháznak arra is ösztönöznie kell a vásárlókat, hogy a vásárlást követő e-maileket küldjenek visszajelzésekre, hogy írjanak véleményeket.
 • Szállítási és kézbesítési lehetőségek
  Egy csokoládé és édesség webáruháznak számos szállítási és kézbesítési lehetőséget kell kínálnia, hogy megfeleljen a vásárlók különböző igényeinek. Előfordulhat például, hogy az ügyfelek expressz kézbesítést szeretnének egy utolsó pillanatban kapott ajándékért, vagy inkább a normál kézbesítést részesítik előnyben alacsonyabb költséggel. A webáruháznak nyomon követési információkat is biztosítania kell a vásárlóknak, hogy nyomon tudják követni a rendelés menetét. Emellett fontos a nemzetközi szállítás biztosítása is, így a vásárlók a világ minden tájáról vásárolhatnak csokoládét és édességet.
 • Vevőszolgálat
  A jó ügyfélszolgálat minden webáruház számára elengedhetetlen, ez alól a csokoládé és édesség webáruház sem kivétel. A webáruháznak rendelkeznie kell egy dedikált ügyfélszolgálati csapattal, amely e-mailben, telefonon vagy élő chaten válaszolhat az ügyfelek kérdéseire. Fontos továbbá, hogy egyértelmű tájékoztatást adjon a szállítási és kézbesítési időkről, a visszaküldési irányelvekről és az ügyfelek egyéb felmerülő kérdéseiről.
 • Előfizetési lehetőségek
  Az előfizetéses szolgáltatás nagyszerű módja annak, hogy a vásárlók elköteleződjenek, és visszatérjenek a csokoládé és édesség webáruházba. A vásárlók feliratkozhatnak rendszeres csokoládé- és édességszállításra, akár ajándékba, akár saját fogyasztásra. A webáruháznak számos előfizetési lehetőséget kell kínálnia, például havi, kéthavi vagy negyedéves szállítást. A vásárlóknak lehetősége van arra is, hogy kiválasszák kedvenc termékeiket, vagy a webáruház által választott válogatást kapjanak.
 • Közösségi média integráció
  A közösségi média hatékony eszköz a csokoládé és édesség webáruház népszerűsítésére. A webáruháznak rendelkeznie kell aktív közösségi oldalakkal, ahol kapcsolatba tud lépni a vásárlókkal és népszerűsíteni tudja termékeit. A közösségi médiát is integrálnia kell webáruházába, lehetővé téve az ügyfeleknek, hogy megosszák termékeiket saját közösségi oldalaikon. Ez segíthet növelni a márkaismertséget és nagyobb forgalmat irányítani a webshopba.

Webmoments logo
webáruházak fejlesztési elemei

Értékesítési szemlélet a webáruház felépítésében

Ha egy webáruház készítése értékesítési szemlélettel történik, és nem kizárólag fejlesztői vagy grafikai megközelítéssel, akkor a webáruház befektetésként működik, melynek elsődleges feladata az értékesítés.

Ugyanakkor a fejlesztés minősége, és a grafikai elemek hatékonysága is szükséges a sikerhez. Ezeknek az egyensúlya tesz különbséget két webáruház között.

Egyedi megjelenésű webáruház

100%-ban egyedi webáruházat készítünk, nem használunk előregyártott sablonokat.

Az egyedülálló webshop design következetes, ám tartalmaz rugalmas marketing elemeket is.

A termék kínálatnak nemcsak az online térben kell kiemelkedőnek lennie, de a webáruházon belül is szükség van figyelemfelhívásra.

Ultragyors és vizuális webáruházi keresőmotor

Villámgyors keresőt használunk, amely az egyik leggyorsabb keresési adatbázis struktúrán, az invertált indexáláson alapul.

A keresési eredmények megjelenítését azonnali, oldatbetöltés mentes AJAX kérések hajtják végre.

Az invertált indexű adatbázis struktúra és egyéb webes technikák miatt nincs jelentős különbség a keresési sebességben, ha 500 vagy 50.000 termékről van szó.

A keresőmotornak nem jelent gondot a szinonima szavak és a gépelési elírások kezelése sem.

A gyors keresőmotor az első számú tényező a konverziós számok javításában.

A gyors keresés javítja a felhasználói elégedettséget és jobb vásárlási élményt nyújt.

Fejlett és összetett termékszűrő rendszer

Intelligens szűrőrendszerünkkel csak a releváns tartalmat jelenítjük meg a vásárló számára, lehetővé téve a keresési eredmények szűkítését több szűrőfeltétel egyidejű alkalmazásával.

AJAX alapú, így gyorsan és hatékonyan szűrhető a tartalom. Aszinkron módon, oldalfrissítés nélkül.

Automatikusan egyedi URL készül minden egyes szűkítési feltétel használatával.

Átlátható vásárlási folyamat

Biztos az a jó, ha a vásárló sok időt tölt a webáruházban?
Akkor is, ha nem ad le rendelést?

A vásárlási folyamat ésszerűsítése ugyan lerövidíti az ott tartózkodást, de növeli a konverziók számát és csökkenti a kosárelhagyást.

Javítjuk az ügyfelek vásárlási élményét, arra ösztönözve őket, hogy kattintson a „pénztár” gombra, és adja le a rendelést

A vásárlás folyamatában minden információt elérhetővé teszünk az összes oldalon, ami a rendelés leadás egyszerűsítéséhez vezet.

A szállítási költségek alakulása mennyiség, súly, érték vagy cím alapján. Kedvezmények mértéke, kupon beváltás. Ingyenes szállítás folyamatjelző sáv.

Termékspecifikus keresőoptimalizálás (SEO)

A termékadatok minden egyes elemét felhasználva igazi SEO erőgépet építünk.

A teljes technikai keresőoptimalizálás fontos szerepet tölt be a webáruház építés stratégiánkban.

Finomhangolás, optimalizálás, technikai audit, tesztelés

Az utolsó 10% munka, amivel a részleteket a helyére tesszük.

Indulj kicsiben növekedj velünk

Csokoládé webáruház készítés árak

Design webshop

Ár: 450.000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek.
Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk egyedi funkció alapú árazással.
Részletfizetés lehetséges!
A webshopot A-tól Z-ig felkészítjük az értékesítésre, hogy velünk nyugodtabban érd el céljaidat.

A design webshop tökéletesen alkalmas kézműves vagy művészeti termékek, designer áruk, luxus cikkek értékesítésére, ahol kiemelkedően fontos a termék vagy a személyes márkaépítés.

Jellemzői:

 • Erőteljes, márkaépítés orientált design
 • Egyedi webshop megjelenés
 • Néhány száz darabos termékkínálathoz
 • Vizuális kereső motor
 • Dinamikus megamenü
 • Elektronikus fizetés
 • Könnyű adminisztrálás
 • Full termék SEO
 • SSL kapcsolat
 • GDPR adatvédelem

Prémium webáruház

Ár: 790.000 Ft-tól
Az árak tájékoztató jellegűek.
Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk egyedi funkció alapú árazással.
Részletfizetés lehetséges!
A webshopot A-tól Z-ig felkészítjük az értékesítésre, hogy velünk nyugodtabban érd el céljaidat.

A nagyobb online kereskedelmi rendszereket komplex funkciók összehangolt működése jellemzi.

A webáruházak nagy mennyiségű áruval, szélesebb közönséggel és összetettebb folyamatokkal birkóznak meg.

 • Több ezer darabos termékkínálathoz
 • Termék variációk vizuális kezelése
 • Gyors webáruházi keresőmotor azonnali eredmény-megjelenítéssel
 • Összetett termék szűrés termékjellemzők alapján
 • Termék értékelés és vélemény kezelés
 • Marketing eszközök
 • Személyre szabott vásárlói fiók
 • Bankkártyás fizetés
 • Futárszolgálat integráció
 • Termék feed árkatalógusok felé
 • Mobilbarát felépítés
 • Adminisztrátor barát kezelőfelület
 • Automatikus rendszerfrissítések és biztonsági mentések
 • GDPR adatvédelem
 • SEO keresőoptimalizálás
 • SSL biztonságos kapcsolat
 • Értékesítési analitika
 • Nagykereskedelmi/viszonteladói rendszerré is bővíthető
Szolgáltatásaink

Legyen a webáruházad egyedi és hatékony! Mert csak így van értelme...

Szolgáltatásaink

Korszerű webes technológia. Letisztult vizuális megjelenés...

Webmoments logo
Sikeres üzenetküldés!
Köszönjük!
Átnézzük a küldött anyagot és hamarosan jelentkezünk.